ads

16 Mart 2011 Çarşamba

Fatmagül'ün suçu ne dizisi tecavüz sahnesi video izle


Fatmagül'ün suçu ne dizisinin en zor sahnesi olan teavüz sahnesi büyük dikkat çekti...





1986’da Süreyya Duru tarafından çekilen “Fatmagül’ün Suçu Ne?” filminin dizi versiyonu dün ilk bölümü ile ekranlara geldi.  Kendisine tecavüz eden 4 gençten biriyle evlendirilen Fatmagül’ün dramını konu alan filmde daha önce Hülya Avşar'ın canlandırdığı Fatmagül'ü bu kez Beren Saat canlandırdı. Dün ilk bölümünün ekrana geldiği dizinin zor sahnelerinden tecavüz sahnesi tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Beren Saat ile Engin Akyürek’in buluştuğu dizinin yönetmeni Hilal Saral teceavüz sahnelerini Çeşme’de ıssız bir koyda 7 ayrı planda çektiklerini söyledi.



Fatmagül'ün suçu ne? adlı film yıllar önce sinema filmi olarak yayınlandığında Hülya Avşar'ın belki de oyunculuğunu ilk yapıt olarak Türk sineması tarihine adını altın harflerle yazdırdığı ilk film olmuştu. Bir de Hülya Avşar'ın Fatmagül rolünde, hakim karşısında "Bizim hiç komşumuz yok ki" dediği sahne var ki, gözleri çakmak çakmak aynı kaderi paylaşmış tüm kadınların acısını bir çift gözde beyaz perdeden tam yüreğinizi parçalayarak anlatır tüm hikayeyi... Hülya Avşar'a Türk sinemasında Berlin in Berlin kadar popülist olmasada sinemanın ana damarlarında iyi bir damar edindiren roldür Fatmagül... Hülya AVşar devrin en popüler yıldızıdır ve böyle bir hikayede de başrol sadece ve sadece ona teklif edilebilirdi ve öyle de oldu... Aytaç Arman'ın muhteşem oyunculuğu karşısında Popüler ama çaylak Avşar Kızı adeta bir deve dönüşüyor ve kompleksini bir kenara bırakabilmiş her sinema adamı tarafından ayakta alkışlanıyordu.



Şimdi Fatmagül'ün suçu ne? adlı filmin dizi versiyonu çekilme kararı verildiğinde yine dönemin en popüler starına rol gitti, yani Beren Saat'e... Beren Saat iyi bir oyuncu, kendini bu konuda isptaladı. Fatmagül'e Hülya Avşar gibi ruh katabilir mi* şimdilik bunu bilmiyoruz ama bekleyip göreceğiz.



İlk bölümü günlerdir merakla beklenen, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi, başlar başlamaz Facebook ve Twitter'da rekor kırdı!



Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizi, gerek popüler oyuncuları gerekse dramatik konusu ile dizi severler tarafından günlerdir merakla bekleniyordu. İlk bölümü bu akşam yayınlanan dizide Fatmagül isimli köylü kızına biri fakir üçü zengin olmak üzere 4 genç tecavüz eder. Ve herkesi etkileyecek asıl dram bu olayla birlikte başlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ads2